TTO betekent tweetalig onderwijs. Die tweede taal is Engels. Houd jij van een uitdaging en van Engels? Dan zit je bij ons goed. Op het Revius kun je van klas 1 tot en met klas 6 tto-atheneum of tto-gymnasium volgen.

Voorsprong

Veel vervolgopleidingen worden in het Engels gegeven of hebben Engelstalige leerboeken. Hier heb jij dan een voorsprong! Ook maak je zo later meer kans op een baan in het buitenland of bij een internationaal bedrijf. Tot slot kun je jezelf goed verstaanbaar maken in het buitenland, zo word je een echte wereldburger!

Wat houdt de tto-opleiding in?

Vanaf het moment dat je bij ons in de brugklas zit, helpen onze tto-docenten je om de schoolvakken in het Engels te doen.

Zestig procent van de schoolvakken in de onderbouw is in het Engels, waardoor je de taal heel goed leert gebruiken.

Naast de schoolvakken doe je mee aan andere leerzame en leuke activiteiten om kennis te maken met de Engelstalige wereld.

Ook in de bovenbouw van het tto wordt een aantal vakken in het Engels gegeven en staan de vakken IB-Engels en Global Perspectives centraal.

Contact

Als je meer informatie wilt over het tweetalig onderwijs (op het Revius), dan kun je per e-mail contact opnemen met mevrouw Van Wissen of meneer Ruhe:

c.vanwissen@reviusdoorn.nl

n.ruhe@reviusdoorn.nl

LOL

Als je kiest voor ons tto, kies je voor hard werken. Maar naast serieuze zaken, hebben we bij tto toch ook vaak ruimte voor LOL: Laughing Out Loud! We organiseren namelijk allerlei activiteiten waarbij je niet alleen beter Engels leert spreken en begrijpen, maar ook nog eens ontzettend veel lol hebt met elkaar. Er is natuurlijk meer dan Engels spreken en leren uit Engelstalige schoolboeken. Naast je vwo-diploma behaal je vijf internationaal erkende diploma’s.

> Meer informatie voor groep 8’ers over tto staat op www.ikkiestto.nl

Voor meer informatie over tto op het Revius:

Cambridge English Preparation Centre

Op het Revius bereiden wij deelnemende leerlingen voor op Cambridge Engels examens. Wij zijn daartoe gecertificeerd.