Zaterdag 15 december 16.00 – 21.00 uur feestelijke opening in kerstsfeer van Openluchtpodium Doorn

Muzikale omlijsting o.a. door oud-Reviaan Wout Nijland

Op zaterdag 15 december wordt het Openluchtpodium Doorn op het terrein van het Revius Lyceum Doorn officieel geopend met een muzikaal evenement in kerstsfeer: het Santa-Kerstevent.

Het programma van dit Santa-Kerstevent duurt van 16.00 uur tot ongeveer 21.00 uur en bestaat uit een kleine intieme Kerstmarkt met glühwein, hapjes, leuke kerstartikelen èn een aantrekkelijk sfeervol muzikaal programma.

. Het bekende combo Wout Nijland (zie foto) & Friends ( met saxofonist Harry Jekel) zal een prachtig Kerstrepertoire verzorgen.
. Daarnaast treedt ook het 45 koppige zangkoor Forevergreens (zie foto) uit Amersfoort belangeloos op. ‘Forevergreens’ is een initiatief van de Amersfoortse toetsenist, arrangeur en dirigent Paul Brandsma en bestaat uit mensen, jong en oud, die 2-wekelijks op woensdagavond met plezier ‘songs van alle tijden’ zingen, echte evergreens. Op 15 december is het repertoire toegespitst op Kerst.
. Een compacte delegatie van zes blazers van Harmonie Manderen uit Maarn/Maarsbergen zal dit evenement aan blazen. Ook zij treden belangeloos op.

Ook kinderen zullen zich op dit evenement kunnen vermaken.

Dit evenement is een spontaan initiatief van de op te richten ‘Stichting Openluchtpodium Doorn’. Recent is door de ‘Stichting Muziekkoepel Doorn’ het openluchtpodium speciaal voor de Doornse bevolking gebouwd op het terrein van het Revius Lyceum.