Er staat vrijdag 4 juni om 15.30 uur iets leuks te gebeuren in de aula van het Revius Lyceum! Ter afsluiting van het programma CKV (Culturele en Kunstzinnige vorming) in de bovenbouw geven Rob en Emiel een voorstelling. De sectie CKV heeft ervoor gezorgd dat deze voorstelling vanuit huis te bekijken is door leerlingen van het Revius Lyceum en hun gezin.

Onze aula zal deze dag omgebouwd worden tot een heuse opnamestudio. In deze studio zal in de middag -na de lessen- een spectaculaire, interactieve, magische online liveshow worden opgenomen en uitgezonden. Deze voorstelling zal worden verzorgd door het magische duo Rob en Emiel, bekend van ondermeer het programma Street Magic van NPO/ZAPP.

Deze coronatijd vraagt nog steeds veel van ons aanpassingsvermogen en moeten we continu denken in creatieve oplossingen. Op cultureel en kunstzinnig gebied hebben we ook dit schooljaar helaas te maken gehad met de nodige beperkingen. Daarom zijn we extra blij jullie te kunnen vertellen dat we het voor elkaar hebben weten te krijgen deze bijzondere (online)voorstelling naar school te halen!

Dus pak de popcorn en de cola er maar vast bij, want vrijdag 4 juni a.s. om 15.30 uur zal de voorstelling worden gelivestreamd. Oh ja, naast Rob en Emiel zul je ook nog wat andere bekende tafelgasten voorbij zien komen … Een betere manier om het weekend te beginnen is er niet!

Benodigdheden tijdens de show:

– vel papier/A4 en schaar

– smartphone voor de kahoot (leuke prijs voor de winnaar)

Via deze link kun je alvast naar de trailer van de show kijken: https://youtu.be/9Tnh0jzPeEM

Wij wensen jullie een prettige voorstelling!