Leerlingen Magalie van Exel, Lotte Langelaar en Max Budding organiseren de RevMUN debatconferentie. Hieronder vertellen zij hierover. Wij zijn trots op deze kanjers!

Wat is MUN?

MUN-conferenties zijn nabootsingen van de echte conferenties van de Verenigde Naties in het Engels. Verschillende commissies vergaderen over een resolutie, een geheel van meerdere stellingen en oplossingen op basis van actuele wereldproblemen. MUN’s worden gehouden om scholieren aan te moedigen om te gaan debatteren, interactief te worden met de wereld, de actualiteit én om een leuke tijd te hebben!

Wat is RevMUN 2018?

Dit jaar wordt er voor het eerst op onze school RevMUN georganiseerd! RevMUN is een driedaagse conferentie waar er in het Engels wordt gedebatteerd in de stijl van de Verenigde Naties. Het debat wordt georganiseerd door leerlingen vanuit de school, en veel leerlingen zullen ook meedoen aan deze internationale ervaring.
Het concept MUN is bij de meeste scholen erg bekend en onze school heeft dan ook aan veel conferenties meegedaan in zowel het binnen- als het buitenland. Het leek ons dit jaar een geschikte tijd om het heft in eigen handen te nemen en zelf een MUN te organiseren. Dit is dus ons eerste Engelse debat hier op school en we hopen dit jaar een goede fundering te kunnen leggen voor vele jaarlagen na ons. RevMUN is bedoeld voor middelbare scholieren uit zowel Nederland als het buitenland en zal in het weekend van 16-18 November 2018 plaatsvinden.

We hopen RevMUN uit te kunnen bouwen naar een jaarlijks evenement bij ons op school, waarbij leerlingen uit alle jaarlagen betrokken raken. Als u dit concept interessant vindt, kunt u altijd met ons contact opnemen op info@revmun.com, of op onze site kijken: www.revmun.com.

Debat bijwonen?

Als u graag wilt bekijken hoe zo’n debat te werk gaat, hebben wij vijf VIP-kaarten beschikbaar. Hierbij neemt u een kijkje achter de schermen, maar u ziet ook hoe de commissievergaderingen in zijn werk gaan. Deze vijf kaarten worden gegeven aan de vijf hoogste bieders! Als u kans wil maken op zo’n kaart, mail ons dan op info@revmun.com met uw bod, uw naam/namen, en op welke dag u graag een kijkje zou willen nemen.

Ook als u geen interesse hebt in een VIP-kaart, is uw bijdrage welkom!