10 april van 15.00 tot 17.00 uur: inspirerende bijeenkomst over het (veranderende) klimaat met Reinier van den Berg (RTL 4 weerman) en Lukas Stiefelhagen (CO2 neutrale autocoureur) bij het Revius Lyceum in Doorn

Op 10 april van 15.00 tot 17.00 uur organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug samen met het Revius Lyceum een event voor inwoners en ondernemers over het (veranderende) klimaat. U bent namens wethouder Karin Oyevaar en het Revius Lyceum van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Gastspreker is Reinier van den Berg, bekend als RTL4 weerman en klimaatdeskundige. Hij geeft een inspirerende presentatie over klimaatverandering en beantwoordt vragen, tijdens de presentatie en na afloop bij het aansluitende koffiemoment. Bekijk hier de videoboodschap van Reinier

En dat is niet alles, want het Revius Lyceum te Doorn, waar deze bijeenkomst plaatsvindt, vertelt uitgebreid over wat het Revius doet op het gebied van energiebesparing.

De bijeenkomst wordt afgesloten door Lukas Stiefelhagen, een jonge en zeer veelbelovende CO2 neutrale autocoureur uit onze gemeente: hij start dit jaar in de internationale, 100% elektrische NXT Gen Cup. Lukas is leerling van het Revius Lyceum en duurzaamheid ambassadeur van de KNAF (autosportbond) en vertelt over wat hij doet om de racesport duurzamer te maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur      ontvangst door Frank Veenendaal van het Revius Lyceum en wethouder Karin Oyevaar van de gemeente Utrechtse Heuvelrug

15.15 uur      presentatie Frank Veenendaal over energiebesparende maatregelen door het Revius Lyceum

16.00 uur      presentatie Reinier van den Berg over klimaatverandering en gelegenheid tot vragen

16.45 uur      presentatie Lukas Stiefelhagen over verduurzaming van de autosport

17.00 uur      napraatmoment met koffie/thee/fris

 

De bijeenkomst vindt plaats in de aula van het Revius en er is plek voor maximaal 150 deelnemers. Wij vragen u daarom zich aan te melden via:

www.heuvelrugdoetmeer.nl/aanmeldformulier-klimaatbijeenkomst.

Door het invullen van het digitale formulier geeft u zich op voor deze bijeenkomst, die u kosteloos wordt aangeboden door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en het Revius Lyceum.

Na aanmelding verwachten wij u woensdag 10 april om uiterlijk 15.00 uur in het Revius Lyceum. Let op: u kunt niet parkeren bij het Revius Lyceum, daarom vragen wij u met de fiets of het OV te komen. Mocht u hier fysiek niet toe in staat , dan kunt u dat aangeven op het formulier. Wij nemen dan contact met u op.

De locatie van het Revius Lyceum is Driebergsestraatweg  6C, 3941 ZX Doorn.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via yannick.vanolst@heuvelrug.nl.