Uw kind kan gebruikmaken van Mr. Chadd. Mr. Chadd is een digitaal leerplatform waarbij leerlingen on demand vragen kunnen stellen aan een digitale onderwijsassistent, voor, tijdens en na schooltijd. Dit onderwijsplatform is voor iedere leerling en voor iedere vraag. Leerlingen worden gecoacht en begeleid door gescreende, universitaire studenten die dichtbij de belevingswereld van uw kind staan. Doordat onze chat ruime openingstijden heeft, kan uw kind altijd en overal zijn of haar huiswerkvragen stellen.

Bent u van huis of weet u het ook even niet meer? Dan staan de coaches klaar om uw kind te helpen bij prangende vragen, op iedere plek en op ieder moment uw kind dat nodig heeft. Op deze manier biedt Mr. Chadd altijd de ondersteuning die uw kind nodig heeft.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Mr. Chadd? Via deze link kunt u zich voor een van de online ouderavonden aanmelden. De eerste avonden zijn op 26 september, 6 oktober en 17 oktober.
Tijdens dit moment van ongeveer 30 minuten wordt toegelicht hoe Mr. Chadd precies werkt en welke rol u als ouder daarin heeft. Een week voor de ouderavond en op de dag
van de ouderavond ontvangt u een persoonlijke toegangslink via een e-mail.