Afgelopen 15 november heeft onze Open Lesmiddag plaatsgevonden.  We hebben meer dan 550 leerlingen van groep 8 mogen ontvangen. Het was een geslaagde dag! Aankomende periode organiseren we nog een open dag en verschillende rondleidingen, hieronder lees je meer over deze momenten.

1 februari 2023

Op woensdag 1 februari 2023 (15.00-18.30 uur) organiseren we onze open dag. Tijdens deze dag kun je samen met je ouders langskomen en krijg je van alles te horen en te zien over onze school. Ook als je in groep 7 zit ben je natuurlijk welkom. Je hoeft je niet in te schrijven, kom gewoon langs, we ontmoeten je graag!

 

Rondleiding door de school

We bieden op verschillende dagen de mogelijkheid voor een rondleiding door de school tijdens een gewone lesdag. Deze korte rondleiding wordt op acht verschillende dagen aangeboden van 14.15 tot 14.45 uur en is bedoeld voor 8e groepers met één van hun ouders.

Let op: Het is met name bedoeld voor kinderen en ouders die nog erg twijfelen, of die onzeker zijn in het keuzeproces voor hen is dit een extra mogelijkheid om de school samen te bezoeken en sfeer te proeven.

Belangrijk om te weten:

  • We hanteren een beperkt aantal deelnemers per shift.
  • Schrijf je dus snel in op het moment van je voorkeur, vol = vol.
  • Na inschrijving ontvang je pas een officiële bevestiging, met meer informatie.
  • Een kind mag één ouder meenemen, zodat we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid kunnen stellen om langs te komen

Via dit formulier kunt u zich inschrijven.