Wat leuk dat je interesse hebt in het Revius Lyceum Doorn. Onze school is een school voor het voortgezet onderwijs waar je mavo (vmbo-TL), havo, (tweetalig) atheneum en (tweetalig) gymnasium kunt volgen.

Open dagen

donderdag 16 november: Open lesmiddag (voor toekomstige leerlingen, aanmelden kan via je basisschool)

donderdag 1 februari: Open dag (inschrijven niet nodig, iedereen is welkom)

Waar staat het Revius voor

Wij willen dat jij voelt dat je ertoe doet. In een prettige en veilige omgeving willen we je laten ontdekken wie je bent, wat je kunt en hoe je van betekenis kunt zijn voor een ander. Door uitdagende activiteiten binnen en buiten de les ontdek je talenten, bouw je nieuwe kennis op en vergroot je jouw vaardigheden. Wij stimuleren je om nieuwsgierig, creatief en kritisch te zijn. En niet onbelangrijk: we werken en leren ook met elkaar om plezier te hebben!

 

Iedereen is welkom

Bij ons kun je jezelf zijn. Iedereen is welkom op onze open christelijke school. Respect voor jezelf en de ander en openheid naar elkaar zijn voor ons heel belangrijk. Als je je op je gemak voelt is er meer ruimte voor groei en ontwikkeling. Dan kun je beter leren en ook meer betekenen voor een ander.

Mocht je na het lezen vragen hebben over onze brugklas, dan mag je altijd contact opnemen met onze afdelingsleider brugklassen mevrouw (Marieke) Hartog. Zij is het beste te bereiken via e-mail (m.hartog@reviusdoorn.nl) of per telefoon via 0343 – 41 21 45.

Revius in beeld

VIA DEZE LINK kun je een 360-graden videotour door het Revius beleven. Je kunt door het hoofdgebouw, het brugklaspaviljoen en de gymzalen lopen en via posters en filmpjes alles te weten komen over het Revius.

 

Vanuit regio Zuidoost Utrecht is een brochure gemaakt met een overzicht van alle VO-scholen in de regio. Per school is aangegeven welke activiteiten er worden georganiseerd om de school beter te leren kennen. Bekijk hier de folder

Meer informatie over het Revius

Leerroutes

Je start in een brugklas die past bij jouw basisschooladvies. Tijdens deze periode krijg je alle ruimte om te ontdekken welke richting het best past bij jouw kwaliteiten en talenten. Samen met jou bekijken we waar jij na de brugklas op je plek bent om je prettig verder te kunnen ontwikkelen. De zogenaamde ‘dakpanklassen’ mavo/havo en havo/vwo zijn daar ook speciaal voor bedoeld.

Hieronder zie je onze verschillende leerroutes, van de brugklas tot en met je diploma(‘s).