Boeing is op zoek naar nieuwsgierige kids van 11 of 12 jaar met een goede kennis van zowel Nederlands als Engels, die gemotiveerd zijn om meer te leren over de ontwikkelingen en mogelijkheden van de toekomst.

Boeing organiseert van 16 tot en met 20 juli een Coding Summerschool

Zij bieden dit project gratis en geheel verzorgd aan, alleen het vervoer van en naar de Hoogoorddreef (Amsterdam Zuidoost) dient zelf geregeld te worden. Het is een volledig programma gedurende een week, en leerlingen kunnen zich individueel aanmelden via de link hieronder.

Zij zijn op zoek naar nieuwsgierige kids van 11 of 12 jaar met een goede kennis van zowel Nederlands als Engels, die gemotiveerd zijn om meer te leren over de ontwikkelingen en mogelijkheden van de toekomst. De digitale wereld is immens, en zal de komende jaren des te belangrijker worden (denk aan cybersecurity). Gedurende de week zullen de leerlingen veel leren over HTML5 en sessies van experts bijwonen uit de luchtvaartindustrie. Dit zijn vooraanstaande gasten die het enthousiasme voor het vak uitstekend over kunnen brengen. En ze werken nog aan een verrassing…

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij, en ze zouden het leuk vinden om Revianen hier vertegenwoordigd te zien.

Hierbij dus een oproep voor brugklassers en hun ouders. Zie de flyer voor meer informatie.
Voor de aanmelding en het programma, kun je naar: https://www.codingsummerschool.com/programme-amsterdam.