Aniek Wiegand (V6) heeft afgelopen vrijdag de Junior Med School aan de Erasmus Universiteit afgerond.

Aniek zegt hier zelf over:

Afgelopen vrijdag 10 november was het zover, de onderzoekspresentaties van Junior Med School. Na van de zomer vier weken lang onderzoek te hebben gedaan en daarna hard te hebben gewerkt aan ons verslag, mochten wij onze resultaten presenteren. Vol van de zenuwen maar ook met veel enthousiasme heb ik verteld over mijn onderzoek naar de diameter van bloedvaten. Hierin heb ik onderzocht of er een verband bestaat tussen verschillende bloedvaten waarvan de diameter vaak vergroot is. Na mij mochten ook de andere leerlingen hun onderzoeken presenteren en heb ik veel geleerd over hun onderzoeken.

Aan het eind van een lange dag met 13 presentaties kregen we ons certificaat uitgereikt, een mooie afsluiter van de Junior Med School. Nu mijn examenjaar afmaken en dan volgend jaar beginnen aan de studie Geneeskunde in Rotterdam!